≡ Menu

Vergaderen in Friesland nabij Drachten

vergaderzaal-drachten

Paviljoen De Leyen biedt u een rustige, inspirerende locatie

Als u op zoek bent naar een vergaderlocatie op korte afstand van Drachten dan kunt u bij Paviljoen De Leyen terecht voor een prachtige locatie gelegen in het groene hart van Friesland. Dit paviljoen met vergaderzaal maakt het mogelijk om op een unieke plek te vergaderen. Bovendien is het mogelijk uw verblijf te combineren met andere activiteiten in de prachtige omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Wilt u vergaderen op korte afstand van Drachten?

Paviljoen De Leyen zorgt dat u een mooie vergaderlocatie kunt gebruiken als u op uw gemak wilt vergaderen. Dit paviljoen is gelegen aan natuurgebied De Leijen in centraal Friesland die zorgt dat u kunt beschikken over een prachtige zaal die gesplitst kan worden in twee vergaderkamers. Hier kunt u genieten van een uitstekend uitzicht over een rustiek natuurgebied. Bovendien kan de vergadering worden ondersteund met diverse audio- en video hulpmiddelen zoals een beamer, geluidsboxen en microfoon.

U bent welkom contact met ons op te nemen

Als u op zoek bent naar verdere informatie over de mogelijkheden als u een vergadering wilt organiseren, kunt u de website van Paviljoen De Leyen bezoeken. Wilt u graag direct contact met ons dan zijn wij te bereiken per telefoon op 0512 – 341120. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@deleyen.nl. Ons paviljoen is gelegen aan de Bildreed 3 in Rottevalle.