≡ Menu

Zoekt u een vergaderzaal in Friesland, nabij Drachten?

vergaderzaal-drachten

De Leyen heeft een vergaderruimte voor u ter beschikking

Wilt u graag eens vergaderen op een unieke, inspirerende locatie? Aarzel dan niet om een vergaderzaal bij Paviljoen De Leyen te reserveren. Dit paviljoen met vergaderruimte is gelegen in het groene hart van Friesland, op korte afstand van Drachten. De mogelijkheden zijn ontelbaar als u uw vergadering wilt combineren met bijvoorbeeld een diner, buffet, wandel- of fietstocht of nog veel meer. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Voor een prachtige vergaderzaal vlakbij Drachten kunt u in Friesland terecht bij Paviljoen De Leyen

Met een prachtige natuurrijke omgeving weet u bij Paviljoen De Leyen zeker dat u in een rustige en rustieke omgeving kunt vergaderen. Met een luxe vergaderzaal waar u met uw gezelschap gebruik van maakt heeft u de beschikking over de perfecte vergaderlocatie. Het paviljoen is gelegen aan natuurgebied De Leijen in centraal Friesland. De zaal kan worden opgesplitst in twee vergaderkamers. Voor, na of tijdens uw vergadering kunt u genieten van het uitstekende uitzicht over dit onaangeroerde natuurgebied. Indien nodig kan uw vergadering worden ondersteund met diverse audio- en video hulpmiddelen zoals een beamer, microfoon en geluidsboxen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft

Voor meer informatie voor het reserveren van een vergaderruimte bent u altijd welkom op de website van Paviljoen De Leyen. Als u meteen contact met ons wilt opnemen dan zijn wij te bereiken per telefoon op 0512 – 341120. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@deleyen.nl. Ons paviljoen is gelegen aan de Bildreed 3 in Rottevalle.